Nieuws

Clubweekend Sontra 24/25/26/27 april

Aankomst kan al op vrijdag 24 april. Rennerskwartier is verhard. Aanmelden in rennerkwartier bij Gerard Berends deze is al vroeg in de middag ter plekke.

Zaterdag ochtend is er mogelijkheid voor ontbijt in de kantine. Zaterdag avond warme hap en gezellig samenzijn. Zondagochtend ontbijt, des avonds warme hap en een frisje natuurlijk, Maandag (koningsdag) ochtend nog een ontbijt en op gemak terug naar Vorden en omstreken.

Crossen op zaterdag 25 april  op de Husarenring. Van 10.00- 12.30 uur en van 14.00 - 18.00 uur

Crossen op Zondag 26 april op de Husarenring.  Van  10.00-13.00 uur en van 15.00 - 18.00 uur

Houd je aan de mittagspause Wer keinen Ärger haben will, hält sich an folgende einfache Regeln: http://www.husarenring.de/seite/259198/zeiten-preise.html

Terugreis op maandag 27 april.

Prijzen: 

Allen in voorbereiding op het geplande club weekend in Sontra 25&26  April hier alvast de volgende info,

Voor de crossers:

-  Dag kaart 15 euro per dag.

- Kosten Camping water stroom etc 10 euro

- Ontbijt 5 euro p.p.p.d

- Diner 7euro p.p.p.d

Eventuele hotel overnachtingen:

30 euro pppd 2 persoons kamer

35 euro pppd 1 persoons kamer

Al met al behoorlijkzachte prijzen. Omdat we niet weten hoe het verder gaat in April inzake corona virus en de maatregelen in Duitsland en Nederland , kunnen we nu nog niet zeggen of het doorgaat of niet.

Maar we willen jullie toch informeren , en vragen om aan te geven of je de intentie hebt om mee te gaan.  Mocht je een Hotel kamer willen geef dit dan ook op korte termijn aan.

Via toer@vamc.nl  of cross: cross@vamc.nl

Zie ook de info op onze website. https://vamc.nl/home

Graag bij aanmelding cross@vamc.nl  vermelden: of je in rennerskwartier gaat overnachten of dat je graag een hotelkamer wil hebben. Doe dit laatste graag in de komende weken ivm beschikbaarheid van de hotelkamers! Anders moet je alsnog onder de brommer slapen. Ook aangeven hoeveel nachten je blijft en of je gebruik wil maken van ontbijt en avondeten  zoals hierboven vermeld. Prijzen worden binnenkort gepubliceerd 

Dus vrijdag aankomen en maandag terug, lijkt wel vakantie. Toer: toer@vamc.nl en cross: cross@vamc.nl DOEN!

Cross / enduro kalender kalender

Na veel hoofdbrekens heeft de crosscommissie weer een kalender in elkaar kunnen zetten. Buiten de gebruikelijke( nou ja gebruikelijke) evenementen als eigen clubcross , MKO en de Oostgelderlandrit ook een 3 tal evenementen in samenwerking met Hamac Harfsen en BMAC Borculo. Hiermee een mooi gebaar afgegeven door deze verenigingen waar we erg blij mee zijn. Kijk op de kalender op home pagina voor datums en bijzonderheden.