Nieuws

VAMC afdeling TOER, gaat 2 whatsapp groepen gebruiken!

In 2015 is er een VAMC toer groepsapp gevormd, die door de jaren heen is uitgegroeid tot een levendige groep, waar steeds meer informatie wordt gedeeld die niet meteen met motorrijden van doen heeft en de 1e opzet "informatie geven over te rijden ritten of linkjes daarnaar toe"  dreigt onder te sneeuwen.

Om deze reden is er een keuze gemaakt voor 2  VAMC TOER app groepen:

1: VAMC Toer Afspraken : nieuwe omschrijving voor bestaande groep.
>  Doel: Bedoeld om samen een toerrit te kiezen en af te spreken om te gaan rijden

Hier komt onze info op over de verschillende ritten die mogelijk zijn, zoals we dit al gewend waren.

2: VAMC Toer Avonturen: = nieuwe groep
> Doel: informeren van de groepsleden met foto's , leuke en grappige verhalen,

Omdat we onze website attractiever willen maken, willen we graag de vrijheid hebben om info uit deze groep ook te gebruiken voor de website. Het is dus niet gezegd dat we dit altijd doen, maar soms zijn er mooie verhalen en dito foto's, die we ook prima ook op de website kunt gebruiken.
Dus foto's die je post in deze groep kunnen worden gebruikt op de website!   Als je dat niet wilt, moet je de foto niet in deze groep delen!

Opzet bij de start is, dat de leden van de oorspronkelijke groep ook worden toegevoegd aan de  Toer Avonturen groep en kunnen zelf bepalen of men in de groep wil blijven of de groep wil verlaten.

TIP: Je kunt ook de pings van de berichten voor deze groep uitzetten en ook beslissen of je voor deze groep de foto's wilt opslaan of na het kijken wil laten verwijderen.