Uitnodiging Acht Kastelenrit

d.d. 20 september 2020

Hierbij hebben wij het genoegen U uit te nodigen voor de Acht Kastelenrit van de VAMC "De Graafschaprijders", de 3e rit voor het officieuze VDKB-kampioenschap, op 20 september a.s.

De uitzetter van deze rit is Koos Orie en de controle is in handen van Jan Luiten. Ze hebben weer ontzettend hun best gedaan om U een aangename middag in de Achterhoek te bezorgen; pittig in de A-klasse, een sterk vereenvoudigde B-klasse en een "eenvoudige" C-klasse.

De start is vanaf 12.30 uur, terwijl U vanaf 12.00 uur kunt inschrijven bij het Kontaktpunt aan de Eikenlaan 2A te Kranenburg (bij Vorden, gemeente Bronckhorst). De A/B-klasse rijdt volgens het DRR en de C-klasse volgens het BRR. Het inschrijfgeld bedraagt in de A/B-klasse 15 euro en in de C-klasse 12 euro. Leden van de VAMC genieten korting.

Wij verzoeken U vriendelijk, doch zeer dringend om voor in te schrijven voor 20 september.

U kunt zich telefonisch of via email inschrijven bij Jan Luiten. (jluiten@delta.nl, 06 38684142). Of u kunt het formulier op de website gebruiken.

Ook is inschrijven op de dag zelve mogelijk (maar vanwege Corona-richtlijnen bij voorkeur voor-inschrijven).

De lengte van de rit bedraagt voor de A/B-klasse ongeveer 54 km en de C-klasse 51 km. De rijtijd bedraagt 3 uur in alle klassen.

Voor nadere inlichtingen kunt U bellen met Jan Luiten (06-38684142).

Komt allen en zegt het voort!

Bijzondere reglementen:

 

Voor gebruikers van een iPad (of ander Apple-apparaat):