3 daagse 27-29 augustus Waldbreitbach

aangepast op 19 augustus:

Van 27 tot en met 29 augustus organiseren we een gedeeltelijk open clubweekend richting Westerwald , maar nu in een nieuw hotel!

We gaan naar Hotel Zur Post in Waltbreitbach, waar we de komende jaren verschillende schitterende routes kunnen regelen.

Adres Hotel: 
Hotel zur Post, Neuwieder Straße 44, 56588 Waldbreitbach, Tel. +49 2638 926-0

In deze info staan de tarieven en opgeven kan via het opgave-formulier, dan gaat de rest vanzelf!

LET OP:  UITERLIJK TOT EN MET MAANDAG 23 AANMELDEN VOOR HOTEL. (ivm met zeker weten of een kamer beschikbaar is)

VOOR CAMPING IS DE INSCHRIJVING MOGELIJK T/M VERTREK OP VRIJDAGOCHTEND 27 AUG BIJ HET CLUBHUIS.  ( OPEN VAN 8.00 - 10.30 UUR)

Geef bij de opgave aan of je hotel of camping wilt en of je een passagier meeneemt. Na klikken op verzenden laat het systeem nog even zien wat je hebt ingevuld, als je daarna op nogmaals verzenden klikt wordt de opgave gedaan.

De signalen vanuit de coronahoek zijn gunstig:

 • Nederland kleurt inmiddels groen, wat voor de gevaccineerde medemens het reizen veel eenvoudiger maakt. Als je vanaf 17 aug 2021 alleen in Nederland bent, dan hoef je je niet meer te registreren of te testen en ook niet in quarantaine in Duitsland.
 • Je moet wel een vaccinatie-, herstelbewijs of een negatief testresultaat van een PCR- of antigeensneltest kunnen tonen.
 • Bij terugkomst in Nederland is er ook geen quarantaineplicht, maar zelftesten wordt wel aangeraden.
 • Op veel plekken bestaat nog wel een mondkapjesverplichting. Dat moet eigenlijk een ‘medisch mondkapje’, zijn dus neem een kapje mee waar FPP2 of FN95 op staat.

Deze regels kunnen wel veranderen. Voor de actuele regels zie de volgende website:

Reisadvies Duitsland | Ministerie van Buitenlandse Zaken | Duitsland | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken

U blijft zelf verantwoordelijk, dus lees de info op deze site voor vertrek.

In Duitsland is het wel zo dat iedere regio, hotel, restaurant etc. vrij is zijn eigen regels toe te voegen aan de landelijke regels ter bescherming van het eigen personeel. Zo wil ons hotel wel graag dat we ter plekke een sneltest doen en dat kan in het hotel. Dat kost niet veel (< 10 EUR), maar Positief getest = direct naar huis, dat dan weer wel. Misschien is het dus handig vooraf thuis even te sneltesten, dat scheelt een hoop kilometers….

Voor de duidelijkheid:
Wanneer de regels alsnog zodanig zouden wijzigen dat reizen daardoor niet meer toegestaan is, of onmogelijk wordt, vervalt de tocht. houdt dus uw mail in de gaten.

 Kosten: (wordt achteraf betaald in hotel of op de camping)

Hotel overnachting: (dus alleen toegang met sneltest uitslag op 27 aug: negatief)

 • 2 personen in 1 kamer :   € 68 / per persoon / per nacht >  inclusief ontbijt en avondeten. *)
 • 1 persoon per kamer :     €  73 / per persoon / per nacht >  inclusief ontbijt en avondeten. *)
 • Voor de campinggasten : eten in hotel, samen met de groep in het hotel / per maaltijd :  € 22 euro*) en ontbijt € 12,50

*) niet van de kaart  >  tarief is voor een 3 Gangen diner  gelijk voor allemaal. Iedereen betaalt zelf bij het Hotel.

Camping: (ook met Corona - sneltest eis)

 • De keuze is gevallen op: https://wiedhof.de/kontakt.html
  Vooraf aanmelden is niet nodig.   Camping is aan de andere kant van het water.   Kleine tent kost daar € 12 / nacht en € 4 / per persoon / nacht
  Ontbijt kan ook samen met de Hotel groep voor 12,50 per keer  en dat geldt ook voor het 3 gangen diner, dat is - samen met de groep in het Hotel -  voor 22, -  per keer.  Kun je per dag bekijken.

Geef bij de opgave op, of je hotel wilt en voor hoeveel personen , of dat je naar de camping gaat. Beslissen over mee-eten bij het avondeten kan op locatie.

Vertrek is uiteraard 's morgens vrijdag 27 augustus vanaf het clubhuis. Clubhuis is open van 8.00 uur - 10.30 uur. Inladen van routes is daar nog beperkt mogelijk.

Routes worden  per mail na opgave verstuurd.

Klik hier voor het opgave-formulier

 

rondrit 28 augustus, ruim 300 km